Perutnina Ptuj-Pipo počela izgradnju novog distributivnog centra

Bez autora
Oct 05 2011

Perutnina Ptuj–Pipo iz Čakovca danas je svečano započela izgradnju novog Distributivnog centra Osijek, a radove je, zajedno s direktorom Predragom Šegovićem otvorila premijerka Jadranka Kosor. Kompletni proces izgradnje DC Osijek financiramo vlastitim sredstvima, a radove izvode isključivo hrvatske tvrtke iz Osječko-baranjske županije i Međimurja. Ovim projektom dobit ćemo toliko potrebne hladnjače i manipulativni prostor na temperaturnom režimu za skladištenje i distribuciju pilećeg mesa i prerađevina na području istočne Hrvatske. Investicija u DC Osijek vrijedna je 15 milijuna kuna. Novim ulaganjem će se uspostaviti učinkovitiji kontinuirani rashladni lanac od tehnoloških linija pa sve do polica u trgovinama. Prehrambeni segment je u današnje vrijeme izuzetno osjetljiva tema i zato su naše investicije usmjerene u implementaciju najsuvremenije tehnologije u sve proizvodne procese čime se jamči konstantan i vrhunski kvalitet proizvoda.

Perutnina Ptuj-Pipo počela izgradnju novog distributivnog centraPerutnina Ptuj–Pipo iz Čakovca danas je svečano započela izgradnju novog Distributivnog centra Osijek, a radove je, zajedno s direktorom Predragom Šegovićem otvorila premijerka Jadranka Kosor, izvijestili su iz tvrtke.

''Kompletni proces izgradnje DC Osijek financiramo vlastitim sredstvima, a radove izvode isključivo hrvatske tvrtke iz Osječko-baranjske županije i Međimurja. Ovim projektom dobit ćemo toliko potrebne hladnjače i manipulativni prostor na temperaturnom režimu za skladištenje i distribuciju pilećeg mesa i prerađevina na području istočne Hrvatske'', rekao je na otvaranju radova direktor Predrag Šegović.

Premijerka Kosor izrazila je zadovoljstvo što se Hrvatska u nastojanjima za priključenje europskim integracijama već danas na poslovnom području ponaša kao dio Europe. ''Povjerenje poslovnih sistema kao što je Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec znači da smo prevazišli većinu barijera i uspostavili konstruktivan dijalog s europskim poslovnim svijetom'', dodala je Kosor.

Investicija u DC Osijek vrijedna je 15 milijuna kuna. Iz tvrtke ističu kako će novim ulaganjem uspostaviti učinkovitiji kontinuirani rashladni lanac od tehnoloških linija pa sve do polica u trgovinama. ''Prehrambeni segment je u današnje vrijeme izuzetno osjetljiva tema čega je i naše društvo svjesno. Zato su naše investicije usmjerene u implementaciju najsuvremenije tehnologije u sve proizvodne procese čime jamčimo konstantnu i vrhunsku kvalitetu naših proizvoda'', komentirao je investiciju direktor Šegović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik